Mobilier pentru hol – alegerea corectă!

Mobilier pentru hol – alege corect. Vestibulul este un fel de poartă de intrare în apartament. Când ajungeți acasă, este prima parte a apartamentului pe care o vedeți. Și vizita dumneavoastră își va lăsa lucrurile mai întâi în vestibul și abia apoi merge mai departe. Prin urmare, vestibulul ar trebui să arate curat, ordonat, practic și oarecum prezentabil.

Idei în realizare

Aveți spațiu suficient?

Mobilier pentru hol – stil modern, minimalist, clasic sau romantic?

Mai puțin poate însemna mai mult

Cum realizați acest lucru?

Alege corect mobilierul pentru hol de înaltă calitate, în care încape orice ce trebuie pus deoparte lângă ușa de la intrare în apartament sau casă.  De obicei, acestea sunt în principal pantofi, jachete, paltoane, sacouri, pălării, umbrele, poșete și chei. Vestibulul mai mare va oferi, de asemenea, spațiu pentru valize sau plante de apartament. Mobilier pentru hol.

Hol Arletta IV 24 DS. AR4

Dimensiunea holului este crucială atunci când alegeți mobilierul. Dacă aveți un apartament mare, puteți conta pe posibilitatea de a compune un vestibul din diferite elemente. La discreția dumneavoastră, combinați un dulap mai mare, cuier, comodă cu sertare, pantofar, raft și o oglindă mare.

Mobilier pentru hol – aveți spațiu suficient?

Vestibulul pentru un apartament mic într-un bloc de apartamente nu este de obicei generos cu spațiul, așa că ar trebui să alegeți seturi de mobilier de înaltă calitate gata făcute pentru hol. În plus față de faptul că aceste vestibule sunt ieftine și ansambluri de umerașe sunt compacte, avantajul lor este că acestea sunt asortate din punct de vedere al materialului și culorii.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la combinația corectă de mobilier în acest caz este suficient să vă alegeți designul adecvat. Pentru hol nu recomandăm covoare.

Hol Laine 1 Prun + Alb

Mobilier pentru hol în stil modern, minimalist, clasic sau romantic?

Un vestibul frumos ar trebui să se potrivească cu stilul întregului apartament.

Vestibulul din masivul de lemn este puternic și durabil, vă va rezista ani de zile. Cu toate acestea, după un timp, este posibil ca lemnul să înceapă să-și schimbe culoarea și, prin urmare, întregul vestibul din lemn ar trebui să provină de la același producător.

Holurile ieftine din laminat au, de asemenea, avantajele lor. Vestibulul luminos din PAL va extinde vizual plăcut coridorul îngust.

Într-o sală mare se potrivește și un vestibul întunecat din imitație de lemn sau cu o suprafață modernă, elegantă și lucioasă. Dacă vestibulul dumneavoastră include un pantofar îngust sau o comodă, puteți pune pe aceasta o vază cu flori sau obiecte decorative pentru a adăuga o notă de clasă vestibulului dumneavoastră.

Cu toate acestea, nu exagerați. Mai puțin înseamnă uneori mai mult.

Hol Neil alb + Negru lucios

Seturi practice și frumoase de vestibul includ, de obicei, unul sau două dulapuri sau dulăpioare, umerașe și o oglindă. Mai ales femeile vor aprecia vestibulul cu oglindă. Dimineața înainte de a pleca de acasă la lucru vă puteți verifica machiajul în aceasta. Dacă nu aveți o oglindă nicăieri în apartamentul în care vă puteți vedea din cap până în picioare, cu siguranță investiți într-un vestibul cu o oglindă mare.

Pantofar cu o zonă de așezare, utilizabilă ca bancă, este o altă soluție practică pentru casa ta, care îți va simplifica viața.

De asemenea, merită să vă gândiți dacă vestibulul dumneavoastră este suficient de iluminat. Reflectoarele practice sau luminile de noapte cu LED-uri vă asigură că și noaptea puteți găsi tot ce aveți nevoie pe hol. Investiți într-un vestibul de calitate și întreaga familie vă va mulțumi.

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou