Amenajare Baie! Idei și soluții

Utilizați baia ca un wellness de casă, fără a fi nevoie să faceți modificări sau ajustări majore. Sunteți în procesul de amenajare baie? La dispoziție aveți multe posibilități. Acordați-vă un moment de pace și relaxare în fiecare zi și scăpați de stres, oboseală și tensiune în oaza de pace privată.

Treziti simțurile

Relaxul din baie

Amenajare baie – creați un mediu plăcut

Amenajare baie – Treziți-vă simțurile

Parfumurile, culorile și muzica influențează simțurile dvs., și pot stimula, dar pot și calma. Parfumurile citrice proaspete vă vor excita și sunt ideale mai ales dimineața. Încercați astfel produsele cosmetice sau uleiurile esențiale cu mirosuri proaspete și apă călduță. În timp ce dimineața trebuie să vă treziți, ”reînviorați„ în schimb seara este mai potrivită pentru a ne relaxa la o atmosferă liniștită. De stres și anxietate vă vor scăpa mirosul de lavandă sau violetele. Bucurați-vă și relaxați-vă la lumânările parfumate sau adăugați spumă sau ulei la o baie fierbinte. Muzica plăcută și lumina lumânărilor creează o atmosferă ideală pentru relaxare după o zi aglomerată. Companie vă poate face și o carte, o revistă și un pahar de vin. Vă puteți bucura de relaxarea perfectă nu numai în cadă, ci și în duș.

Relaxare în cadă și la duș

Cei mai mulți dintre noi ne imaginăm o baie relaxantă plină de spumă, lumânări și o stare de bine împrejur. Dacă aveți o cadă de colț de lux echipată cu jeturi de masaj, atunci aveți asigurat confortul. Dar ce se întâmplă dacă nu încape în baie această cadă și aveți ”doar” un duș? Cu siguranță nu trebuie să disperați, deoarece și acesta vă poate oferi, relaxarea și eliberarea dorită.

Experiența de duș este îmbunătățită de capul de duș extra-mare sau de dușul fixat cu o „ploaie tropicală”. În ambele cazuri, veți simți ca și cum ați fi copleșit de o ploaie plăcută dar de altfel dvs., puteți ajusta intensitatea curentului. Capetele de duș moderne au poziții multiple, inclusiv cea a masajului. Astfel dușul va fi mai plăcut, iar un duș cu fixare în perete poate avea și iluminare. Cabina de duș poate fi echipată și cu jeturi de masaj laterale, așa că nu trebuie să vă pară rău după vană.

În plus, nu există nici o problemă pentru a plasa în baie și o saună, care vă va oferi un nivel cu totul nou de relaxare. O cabină de saună pentru o persoană nu are nevoie de spațiu intens.,Luați în considerare dacă aveți o baie mai mică dacă doriți o cadă mai spațioasă sau preferați o cabină de duș și o saună.

Mediu plăcut

Astfel încât să vă simțiți confortabil în baie și să o utilizați pentru a vă relaxa depinde și de modul în care arată. O baie curată și bine amenajată este baza succesului, deoarece este practic imposibil să vă relaxați într-un mediu haotic. Accesoriile sau mobilierul de baie dintr-o gamă de modele vor asigura ca baia să pară compactă și datorită spațiului de depozitare, vor avea toate locul potrivit. Nu subestimați nici accesoriile care pot face ca baia să fie mai confortabilă și mai frumoasă. Lucruri practice, precum coșul de rufe, un raft sau un suport pentru periuțe de dinți, puteți aranja în compatibilitate cu proiectarea de seturi mobilier de baie sau gresie, pentru a păstra totul în armonie perfectă.

Vă place să vă relaxați acasă într-o cadă, după o zi aglomerată sau preferați doar un duș rapid și mai degrabă vizitați centrul de wellness?

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou