Pat potrivit pentru școlari? Cum să aleg patul potrivit?

Cum să aleg un pat potrivit pentru scolari? Mobilierul pentru copiii inclusiv patul, ar trebui să crească împreună cu ei. Patul potrivit pentru școlari sau copii poate servi un timp mult mai scurt decât cel pentru „adulți”. Cu toate acestea, alegerea unui pat adecvat este foarte importantă, deoarece copiii se dezvoltă și au nevoie de un pat de calitate și confortabil de care se vor bucura. În continuare o să vă oferim câteva sfaturi despre alegerea corectă a patului potrivit pentru școlari.

Cuprins

1.1. Dimensiunile și materialul patului potrivit pentru școlari

1.2. Pat de design pentru camera copiilor sau a scolarilor

1.3. Ce este important în alegerea patului potrivit pentru școlari

1.4. Accesorii pentru fiecare pat de o persoană

1.1. Dimensiunile și materialul patului potrivit pentru școlari

Nu achiziționați un pat inutil de mare pentru copiii cu idea că va rezista o perioadă mai lungă. Copilul are nevoie de un pat pentru copii, care este echipat adesea nu doar cu tăblia patului, ci și cu fețele laterale. Motivul este clar – copilul nu va cădea din pat, chiar și în cazul unor vise rele sau când se va învârti noaptea în pat. Dimensiunea patului de copii variază de la 160 x 70 cm, însă recomandăm lățimea până la 80 cm care este mai potrivită pentru confortul copilului. Înălțimea patului ar trebui să fie de 45-55 cm. Avantajul este patul cu spațiu de depozitare, care poate fi folosit pentru depozitare jucăriilor, pături sau hainelor de sezon.

O alegere bună sunt și așa-numitele paturi în creștere, cu posibilitatea de reglare a lungimii patului. În ceea ce privește materialul preferat și de calitatea sunt paturile pentru școlari din lemn adică cele cu rame de lemn care sunt și accesibile la preț. Lemnul masiv dur (fag, stejar) este mai scump decât molidul, dar nu veți regreta dacă veți cumpăra și un pat din PAL sau plăci MDF.

Pat combinat pentru copii 90 cm Flann

1.2. Patul potrivit pentru scolari, de design

Noul pat ar trebui să se „încadreze” în camera de copii, adică ar trebui să fie ales în raport cu mobilierul, dimensiunea și stilul camerei. Desigur, patul de copii poate fi colorat, modelat sau poate fi sub forma unei mașini de curse, pompieri sau alte motive Dar rețineți faptul că patul va servi cel puțin câțiva ani, timp în care gusturile lor se pot schimba. Chiar și un  pat pentru școlari simplu poate fi decorat cu autocolante de mobilier care pot fi dezlipite. Designul patului poate fi ajustat în funcție de dispoziția sau de gustul copilului. În oferta noastră găsiți deasemenea paturi etajate potrivite pentru orice cameră.

1.3. Ce este important în alegerea patului pentru scolari

Din punct de vedere al calității somnului, somiera și salteaua sunt deosebit de importante. Chiar dacă un pat potrivit pentru școlar moale este mai confortabil, poate face mai mult rău copiilor decât ajutor. Un pat mai dur susține poziția corectă a vertebratelor și prin urmare, creșterea și dezvoltarea acestora. Ar trebui să preferați o saltea din materiale respirabile. Alegerea saltelei depinde și de somierăsomiera din șipci poate fi suplimentată cu o saltea cu arcuri, somiera lamelară cu saltea din spumă sau din latex.

Pat de o persoană Happy Jungle (cu somieră și saltea)

Ați ales deja visatul pat potrivit pentru scolari? Patul pentru scolari este cu spațiu de depozitare sau veți lăsa loc liber de aerisire sub pat? Vă place mai mult patul din lemn masiv sau din plăci MDF?

1.4. Accesorii pentru fiecare pat de o persoană

Recomandăm și achiziția unor accesorii care pot fi utile.
  • Noptiere. Noptiera cu raft sau sertar potrivită lângă fiecare pat sau canapea, oferind spațiu de depozitare pentru accesoriile preferate.
  • Comode. Fiecare spațiu de depozitare disponibil este un plus. Depozitarea în sertare și dulapuri oferă
  • Dulapuri. Ajutorul ideal la aranjarea hainelor și accesorilor oferind astfel posibilitatea unei camere ordonate.
  • Lampă de masă. Oferă crearea unei atmosfere intime. Dacă citiți o carte înainte de somn sau vizionați serialul preferat la TV, lampa de noapte este foarte utilă.
  • Perne și alte accesorii pentru paturi. Accesoriu funcțional și de design, care va uimi la prima vedere. Arată confortabil și evocă instantaneu o atmosferă plăcută în fiecare dormitor.

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou