Paturi de copii! Preferințele celor mici.

Indiferent că copilul are propria lui cameră sau o împarte cu cineva, un pat confortabil nu ar trebuii să lipsească cu siguranță. Paturile de copii sunt diferite din mai multe puncte de vedere față de cele ale adulților și nu doar prin aspect. Pentru a asigura patul dorit atât copiilor mai mari cât și celor mici, am inclus noi modele de paturi pentru copii.

Piloți mici de curse

Paturi de copii, pentru fetițe și băieți

Criterii de alege paturi de copii

Pat pentru viitorul pilot de curse

Mașinile sunt o pasiune nu doar pentru bărbații adulți, ci îi fascinează și pe mai mulți băieți. Până vor crește suficient de mari pentru a sta la volanul unei mașini adevărate, se pot antrena în patul lor. Patul de copii Lewis este un vis devenit realitate pentru fiecare mic iubitor de mașini rapide. Patul este disponibil în mai multe culori și dimensiuni. Puteți alege dintre cele șapte „modele de mașini” și trei dimensiuni – 140×70 cm, 160×80 cm și 180×80 cm. Îi puteți bucura astfel nu doar pe cei mai mici copii, dar și pe cei mari, care au nevoie de un pat mai mare. Spațiul lde deopzitare al patului este deasemenea important, pentru depozitare jucărilor sau a celor necesare.

Dar nu este vorba doar de un pat elegant pentru copii. În primul rând, este siguranța și confortul. Pereții laterali împiedică copiii să cadă din pat în timp ce dorm. Cadrul este realizat din placaj de înaltă calitate, iar imprimarea din latex este netoxică, ecologică, antialergică și este complet sigură. Deoarece este vorba despre un pat de curse pentru copii, nu veți găsi margini ascuțite pe el, toate marginile sunt acoperite cu benzi din PVC. Cadrul, somiera și salteaua din spumă sunt incluse în oferta patului.

Paturi de copii elegante pentru fete și băieți

O gamă largă pentru fete și băieți le reprezintă paturile de copii Lori și Lena. Și în acest caz, puteți alege dintr-o gamă de trei dimensiuni – 140×70 cm, 160×80 cm, 180×80 cm. Patul este ambalat împreună cu o saltea spumă și cu o somieră. Tăblia din față are amplasată pe ea imprimarea latex și va fi cu adevărat dificil să alegeți cel mai frumos model. Ambele modele sunt disponibile cu spațiu de depozitare, care poate fi utilizat pentru depozitarea lenjeriei de pat, jucăriilor etc.

Patul de copii este conceput din PAL rezistent sau lemn masiv.|Paturile sunt la alegere fie fara somiera sau cu somiera, eventual cu somiera si saltea incluse Imprimarea cu imagini din latex este sigură, non-toxică și nu provoacă reacții alergice. Imaginea este protejată de un strat transparent de laminat pentru a preveni zgârieturile sau deteriorarea. Peretele lateral mai mare este conceput pentru a împiedica copilul să cadă din pat în timpul somnului.

Amenajați întreaga cameră de copii? Comodele Levi se potrivesc perfect la paturile Lena și Lori, deoarece au același model. Comoda este concepută pentru copii, după cum demonstrează și motivele variate, precum și marginile rotunjite pentru a se reduce riscul de rănire. În sertare puteți depozita nu doar haine, ci și jucării.

Cum să alegeți patul copilului?

Alegerea patului potrivit pentru copii nu este o sarcină atât de ușoară și cu siguranță, câteva sfaturi utile sunt binevenite. Patul ar trebui ales în funcție de vârsta copilului. Deși pare practic și economic să cumpărați un pat mare pentru adulți care să fie potrivit pentru copil și când va fi mai mare, aceasta nu este cea mai bună alegere. Într-un pat prea mare, copiii s-ar putea să nu se simtă confortabil și în plus, aceste paturi nu sunt echipate cu pereți laterali ridicați. De altfel se poate întâmpla ca un copil mic să cadă din pat în timpul nopții și desigur, dat fiind faptul că, paturile pentru adulți sunt mai înalte decât copiii.

Alegeți așadar un paturi de copii adaptate pentru ei. Când copiii cresc mai mari, puteți să-l vindeți sau să-l oferiți cuiva care are nevoie de el. O parte importantă a patului este și salteaua, care nu ar trebui să fie prea moale, pentru ca coloana vertebrală să nu se deformeze la copii. O saltea mai dură este un suport pentru coloana vertebrală, care evoluează în continuare. De asemenea, asigurați-vă că patul are marginile rotunjite. În timpul jocurilor sau printr-o simplă neatenție, se poate întâmpla ca copilul să se lovească de marginea unui pat. Dacă marginile sunt ascuțite, consecințele pot fi considerabil mai neplăcute decât dacă sunt rotunjite.

Alegeți patul împreună cu copiii? Decideți în funcție de aspect, sau practicitatea și siguranța sunt prioritare?

Related posts

Cum să reparați suprafețele deteriorate din lemn?

Scârțâie canapeaua? Pași necesari pentru a evita acest disconfort.

Patul etajat cu birou